sunnuntai 3. tammikuuta 2010

Ylioppilasmekko pohdintoja

Nyt kun ylioppilasjuhlani vihdoin (onhan tässä jo neljä vuotta lukiota käyty :/)
lähestyvät, ja ovat siis keväällä 2010. Paniikki kasvaa kokoajan suuremmaksi kaiken mahdollisen, tarjoilun, vieraiden, vaatteiden sun muiden suhteen.
Vaikka vakuuttelen itselleni kokoajan että en ota stressiä ettei kyseessä ole isot juhlat!

Pohdintoni suuntautuvat suurimassa määrin tuohon mekkoon. Olen aina tiennyt että haluaisin mekon edustavan jotenkin 50-lukua, mutta toisaalta haluaisin mekon olevan musta, mutta onko musta sitten liian dramaattinen, juhlat ovat kuitenkin keväällä... Asia olisi eri jos juhlat olisivat talvella.

Tämä on ollut ykkös vaihtoehtoni nyt jo melkein puolivuotta, löysin tämän lontoolaisesta nettikaupasta nimeltä Vivienne Holloway, joka myy pääasiassa 50-60-lukua edustavia vaatteita. Toki kaupasta löytyy muutakin. joka ei mitenkään liity kyseiseen aikakauteen.

Olen kahden vaiheilla sen kanssa, että haluanko mekkoni olevan punainen ja jos valitsen mekoksi punaisen, kyllästynkö siihen?? Olen jo nimittäin yhden mekon, tämä on kylläkin tanssiaispuku pikemminkin, teetättänyt. En tiedä haluanko toista.

Löysin myös muita ulkomaalaisia nettikauppoja, joiden puvut olivat ihania ja ovat listallani tulevaksi ylioppilaspuvukseni. Tässä ihanimmat niistä:

Tämän puvun leikkaus on ihana. Melko isorintaisena ja kapeavyötäröisenä ihmisenä puvun leikkaus olisi täydellinen, myös nuo pallot ovat ihania <3>

Tässä puvussa leikkaus on myös ihana, ihastuin suuresti tuohon kaula-aukkoon.

Tämä puku on myös sievä, yksinkertainen, mutta sievä. Henkii 50-luvun rockabella kulttuuria. Mutta kysymyshän on, että onko puku liian seksikäs ylioppilasjuhliin?

7 kommenttia:

  1. Kolmas puku oli musta ihanin! (: Tosin kyllä tuo ykkönenkin on kaunis. Selasin kaikki postauksesi tässä kerralla ja vaikuttaa hyvin lupaavalta. Taidan jäädä seurailemaan, että mihinkä suuntaan mahtaa kehittyä!

    Onnea täydellisen puvun metsästykseen.

    VastaaPoista
  2. Toi mustavalkoinen oli niin upea että pakko ommella itselleni joku tuon suuntainen. Aivan valloittava tuo helma. ja näköjään myös alan metsästämään vanhoja pitsi verhoja niin saan tehstyä tuollaisen ensimmäisen kuvan mukaisen alushameen, ihana kermainen!

    VastaaPoista
  3. ei kun mustaPUNAINEN....:D
    linkitin siut myös blogiini.

    VastaaPoista
  4. Uteliaana kysäisen mikä on se nettikauppa mistä löysit tuon mustapunaisen josta siniskin puhui... ??

    VastaaPoista
  5. Krin: Kiitos kiitos, eiköhän tämä tästä johonkin kehity ;))

    Seinäruusunen: Se on ihana, mutta mitä jos kaikki on ihania? Voi tätä valinnan vaikeutta ;) Kiitos linkittämisestä.

    Ansku/Eme: Valitettavasti en nyt muista mikä se oli, silloin kuin noita pukuja selailin niin auki oli niin eri nettikauppaa että en millään muista. Laitoin kyllä kaikkien kauppojen nimet ylös paperille, kunhan olen metsästänyt tämän paperin jostain lisäilen tänne kauppojen nimet. :)

    VastaaPoista
  6. Kiitos, sillä tuo hame saa minut pöhköksi se on niiiiiiiin ihana !!!!!
    Mulla on yksi Hollowayn tuollainen mekko musta/valkopilkullisena, se on ihana ja toimitus englannista oli huippunopeaa tuotiin oikein pihaan asti rekalla!

    VastaaPoista
  7. Voi kauhistus kun ovatkin ihania!! <3 Itsekin olen aivan rakastunut 50-luvun tyyliin. Rakastuin tuohon ensimmäiseen mekkoon. Itsekin olen suuririntainen ja vyötäröni on kapea, joten 50 luvun tyyli sopii kropalleni parhaiten.
    Omat ylioppilasjuhlani ovat vasta keväällä 2011, mutta unelmoin jo tuontyylisestä mekosta. :) Onkos tuo Vivienne Holloway sitten kuinka hyvä kauppa? Onko suuret postikulut? Entä toimitusaika?
    Kiitos suuresti avusta, ja toivottavasti juhlasi sujuivat onnituneesti ja sait mieleisesi mekon! :)

    VastaaPoista