tiistai 5. tammikuuta 2010

Faktaa, Ei Fiktiota

Iltamia vaan. Nyt kun olen noita postauksiani tänne pari jo laitellut, niin ajattelin tässä valaista sitä, että kuka täällä kirjoittelee.

Elikkä olen tällainen 19-vuotias oululainen neitokainen. Olen hulluna 50-lukuun rockabella-kulttuuriin, ja kaikkeen supernaiselliseen, kuten korsetteihin ja sieviin kenkiin. Muutenkin kaikkeen kauniiseen.

Tykkään väkertää ompelukoneen ääressä kaikenlaista pientä, ja isoakin, jos aika antaa periksi. Virkkaaminen ja kutominen ei vaan jostain syystä onnistu, vaikka kuinka haluaisin! Tuunailen itse paljon esim. kirpputoreilta ostettuja vaatteita, niin itselle kuin ystävillekin. :)

Lopettelen aikuislukion keväällä ja yhtenä uravaitoehtona onkin ollut ompelija.

Mutta kyllä mie taijan parturi-kampaajaksi kuitenkin ensisijaisesti pyrkiä. Ikäni olen rakastanut laittaa hiuksia. Kampauksia, leikkauksia, värjäyksiä, niin omia hiuksia, kuin ystävien ja tutun tuttujen.
Itselläni on ollut vaikka ja minkä väriset hiukset. Ainoat värit mitä päässäni ei ole ollut on sininen, vihreä ja keltainen :) Jo pitkän aikaa olen pysynyt tässä mustassa värissä, vaikka se punainen tukka olisi silti se ihanin, haaveeni, mutta valitettavasti kyseinen väri ei jostain syystä ole koskaan päässäni pysynyt vaan aina kulunut hailakan oranssin väriseksi.

Omistan kolme kissaa ja ihanan miehen ;)) jonka kanssa olen ollut yhdessä kolme vuotta.

Yritän tänne blogiini päivitellä ostoksiani sekä tekemyksiäni sitä mukaa kun aika antaa periksi ja kamera on lähettyvillä :)

Jos tykkäät kissoista, taikka koirista, kellohameista tai mekoista, korseteista, ihanista kengistä, 50-luvusta kaikkine osa-alueníneen sekä gootti-henkisyydestä, voi tästä blogista löytyä sinullekin jotain mielenkiintoista. Vaikka kyseiset asiat eivät olisikaan lähellä sydäntäsi, lukaise silti jos satut tähän blogiin törmäämään.

Kommentointi on miltei pakollista ;) Tekstiä saattaa tulla oulun murteella ja muutenkin äidinkielen opeista piittaamatta, mutta Älä Ota Sitä Vakavasti ;))

2 kommenttia:

  1. Tämä tyttö ilmottautuu innokkaaksi lukiaksesi :) Aivan ihania mekkoja ja toi korsetti on todella kaunis.

    VastaaPoista
  2. RockaMama: Kiitos kovasti, lukijat on aina tervetulleita :)

    VastaaPoista