keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Loppiainen

Miksikäs sitä muuten juhlitaan? :o Voisiko joku viisaampi kertoa, että onko sillä jotain muuta virkaa kuin se että silloin yleensä lopetellaan joulua, kannetaan joulukuusi pihalle ja muut joulukoristeet varastoon.

Tuossa eilen oltiin ystäväni sekä pikkuveljeni kanssa kaupungilla, lähinnä kirpputoreja ja muita kauppoja kiertämässä :) Kirpparilta löysin käsiini tällaiset ihanat violetit kengät: Ei vaan taida näilllä oikein pystyä tuolla ulkona luikastelemaan, pitää odottaa hieman lämpimimpiä kelejä. Näillä oli hintaa vain 8e, ja ovat kuin uudet!

Löysin myös toiset saman väriset kengät, kesäisemmät vaan. Jotka jäivät vanhempieni luokse Muhokselle, niistä tulee kuva myöhemmin. Sievät olivat kuitenkin!


Mukaan kirpparilta tarttui myös tämä kuvassa oleva asukokonaisuus, eli punaiset verkko stay-upit (hintaa vain 1,50e!!) , tuo punainen skotti hame (4e) ja tuollainen tumman sininen, melkein mustan neule jossa on "lörppö" kaulus (5e), sekä tuossa toisessa kuvassa oleva musta hamonen, jossa on liituraitoja,mutta kiitos huonon kameran ne eivät kunnolla näy :/ Hintaa silläkin hamosella oli vain 3e.







Joku kyseli aikaisemmin niistä nettikaupoista mistä olin noita ylioppilasmekkojani katsellut, kyseistä lappua minkä olin kauan aikaa sitten kirjoittanut en enää täältä löytänyt, mutta ainakin nämä nettikaupat olivat niitä joista mekkoja selailin:


babygirlboutique.com

DollyDagger

Pinupgirlclothing

unigue-vintage.com

sekä yksi minun suosikeistani: Daddyos.com


Toivottavasti löytyy noista muillekin kaikkea kivaa. ;)


/>
Hyvää loppiaista kaikille!

1 kommentti: