torstai 28. tammikuuta 2010

Paukkupakkasia ja kirpputorilöytöjä

Melkein jo ehdin toivoa että tämän talven paukkupakkaset olisivat olleet sitten siinä, ehti nimittäin jo viikon olla alle 10 astetta pakkasta. Mutta eipä tietenkään, liian suuret haaveet ;) Taas on ulkona -19 astetta ja mieletön tuuli!
Silloin kun ilmat olivat hieman lämpimämpiä, noin viikko sitten, löysin kirpputorilta aivan ihanan takin! Lämpimän sellaisen. Ehdin jo kolmisen viikkoa valitella ukolle että miksei minulla ole sellaista takkia jossa olisi huppu! Kuin kohtalon johdattamana (en kylläkään usko kohtaloon.. mutta sivuseikka) löysin tämän ihanan hupullisen takin 3e Alppistoresta.
Kun ilmat ovat mitä ovat jää rockabella tyyli kauas pois päällyvaatetuksesta. Tietenkin baariin ja muihin illanistujaisiin mennessä uhmaan pakkasta ja puen ylleni jotain hieman sievempää ;)

Rakastan tätä huppua! Ennen olisin sanonut tiukan EI:n tällaiselle hupulle, mutta mielipiteet näköjään muuttuu nekin.

Alppistoresta lähti mukaan myös tämä söpö puna-valko pilkullinen paita, jolla oli hintaa vain 1e. Tulee ihan kesäinen fiilis tätä pitäessä, paras olla katsomatta ulos ;)

Eilen ajelin mielettömässä tuulessa Muhokselle vanhempieni luokse. Olimme äidin kanssa sopineet laittavamme myynti pöydän paikalliseeen Kamu-kirpputoriin, tulin viemään tavaroita sinne.
Päätin sitten pöydän laitettuani kiertää nopsaa kirpputorin pitkästä aikaa, onneksi sen tein! Mukaan lähti tavaraa 9e edestä. Muunmuassa nämä ihanat vintage laukut:

Hintaa laukuilla oli yhteensä 4,50e, ensimmäisessä kuvassa, vasemmalta päin, oleva laukku oli 2e ja toinen 2.5e.


Sekä tämä ihana huivi 1.5e:


Löysin myös sieviä turkooseja lasinalusia sekä ihanaa kangasta, josta ajattelin ommella hameen tässä jossain vaiheessa.
Laitan kuvia niistä myöhemmin.
Tällasta tällä kertaa. :)

















4 kommenttia:

  1. Rusetti-laukku on erittäin herkun näköinen :)

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana huivin olet löytänyt :D todella kaunis~
    Saanen kysyä missä tämä takin hankinnassa auttanut kirppari sijaitsee?
    Olen yrittänyt epätoivoisesti koko talven löytää takkia, joka olisi nätimpi kuin sen hevosenhajuinen ja rikkinäinen teltta minkä kunnon pakkasille omistan... Lähikirppareista ja muutenkin kaupoista ei ole löytynyt mitään.

    VastaaPoista
  3. Okei nevermind, tyhmä minä kuvittelin lukeneeni koko postauksen tarkasti läpi, mutta kummasti kuitenkin missasin sen, että sinä KERROIT SEN KAUPAN :DDD
    Sori ^^

    VastaaPoista
  4. Eipä mitään SusieB. ;) Alppisstoresta löytää kyllä aika usein kaikkea ihanaa!

    VastaaPoista