keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Kissan päiviä

Kun ulkona on niin kylmä (-12) niin olen pysytellyt ukkoni ja kissojeni kanssa viimeiset kolme päivää sisällä lämpimässä.
Yrittänyt mukamas siivoilla ja sisustella kämppää... Tai näyttää ainakin siltä että siivoaisin ja sisustaisin.

Eli todellisuudessa olen istunut viimeiset kolme päivää telvision edessä nököttäen ja katsoen Band Of Brothersia. Olenhan kyseisen sarjan katsonut jo kertaalleen läpi, mutta päätinpä katsoa uudestaan. band Of Brothers on siis sarja joka sijoittuu toiseen maailmansotaan. Sarjan tapahtumat ja henkilöt perustuvat oikeisiin henkilöihin tässä sodassa. Tämä on yksi asia jonka takia rakastan tätä sarjaa.

Yksi jakso kestää 45min ja jaksoja sarjassa on 10. Eli ihan mukavasti on vierähtänyt nämä päivät ;) Ja tässä katsoessani hautautunut ihastukseni Dick Wintersiin, George Luziin, Eugene Roehin sekä Ronald Speirsiin heräsivät taas henkiin. Nämä mainitsemani nimet ovat siis sarjan henkilöitä.
Dick Wintersiä esittää Damian Lewis, George Luzia Rick Gomez, Eugenea Shane Taylor sekä Speirsiä Matthew Settle.
Oikeastaan kaikki sarjan sotilaat ovat ihania, mutta näihin neljään ihastuin kyllä eniten, jo ensimmäisellä kerralla katsoessani.

Kuvateksti kertoo kaiken. Eli kuvassa Rakastajani ;) Dick Winters aka Damian Lewis






Tässä ihana kuva George Luzista eli Rick Comez. Sarjassa Luz on ylisuloinen vitsiniekka, joka saa kaikki sotilaskaverit nauramaan vakavassakin paikassa. Mutta osaa olla tarvittaessa myös ylisuloinen, vakava sotilas<3





Tässä kuvassa sarjan yksi medikki, eli lääkintämies, Eugene. Hiljainen mies, komea ku mikä.





Kuva ei välttämättä aja oikeuttaan Spiersille. Mutta voin kertoa, ja ne jotka ovat sarjaa katsoneet tietävätkin; Spiers on niin miehinen mies kuin olla vaan voi. Sarjan alussa antaa itsestään psykopaatin vaikutelman, mutta lopussa osoittautuu ihanaksi mieheksi.
Henkeni salpautuu joka kerta katsoessani jaksoa jossa Spiers on.


Mitäköhän minun oma mieheni tästä tykkää? ;) Mutta saahan ihminen ihastua. Speirs on sitä paitsi kuollut vuonna 2007, ja häntä esittänyt näyttelijä Matthew Settle on jossain huitsinnevadassa, seurustelee luultavasti jonkun mallin kanssa ;)




Järkytyin juuri äsken etsiskellessäni kuvia näistä sotilaista, löysin Matthewista kuvan. Hän on ilmeisesti toiminun mallina ennen rooliaan band of brothersissa:





Sarja on mielettömän hyvin tehty! Sarja onkin arvosteltu parhaimmaksi koskaan tehdyksi sotaminisarjaksi. Olikin se kallein sellainen, budjetti oli noin 125 miljoonaa dollaria. He todellakin rakentivat sodan uudestaan, kantohihnoista tankkeihin.´


Teille joita ei sota, eikä niistä kertovat elokuvat kiinnosta, suosittelen silti istuttamaan itsenne telvision ääreen ja katsomaan kyseistä sarjaa.
Minuakaan ei sota eikä mikään siihen liittyvä kiinnostanut ennen kuin näin sarjan ensikerran kolme vuotta sitten.
Johan alkoi kiinnostamaan band of brothersin nähtyäni! Muukin kuin ne sotilaat ;)

Nyt kun olen saanut päätökseen katselumaratonin, voisin jopa piipahtaa ulkona nuuskimassa ilmaa ;)

1 kommentti:

  1. Seurataan ukon kanssa telkkarista joka ti tätä sarjaa. Parhautta. ja miekin oon joskus nähnyt tän aikaisemmin!

    VastaaPoista